Orar: Luni – Duminică 09:00 – 00:00 office@euphoria.ro
0745 393 333 Cluj Napoca , Cardinal Iuliu Hossu , 25
Gustul Autentic la tine acasa
Comanda acum
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Rezerva masa
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Viziteaza-ne acum
Previous
Next
În anul 2017 am deschis la Oradea cel de-al treilea local marca Euphoria Biergarten
Restaurantul spațios, terasa interioară dar și meniul A la carte sunt principalele elemente ale unei experiențe complete. Pizza, paste, ciorbe, salate, burgeri, feluri principale și deserturi, pe toate și multe altele le poți gusta la noi, în zeci de combinații.
 
Pe lângă acestea, noul meniu de grătare, marca „The Real Grill”, cu preparate gătite pe cărbuni, este vedeta localului nostru. Rezervă acum o masă înăuntru sau pe terasă și bucură-te de experiența Euphoria Biergarten.
sigla
Comanda acum
siglarg

The real grill

The real deal

Aroma de cărbuni, gustul autentic și textura fragedă, sunt principalele caracteristici ale „The Real Grill”. Acum ai ocazia să guști oricând, în restaurantul tău favorit, cele mai gustoase grătare. Pui, porc, vită, pește sau chiar fructe de mare, indiferent ce preferi, acum le poți avea pe fiecare sau chiar pe toate, oricând dorești. Cărbunii sunt încinși, iar berea-i la rece, așa că ia-ți prietenii și haideți aici.

 

De restul ne ocupăm noi! Let’s make a deal with the real grill!

Gust autentic

by euphoria

În meniul nostru cu mâncăruri le găsiți și pe cele marca „Gust Autentic”, preparate pregătite din ingrediente de cea mai înaltă calitate, cultivate și procesate natural.

 

Acestea îți oferă o experiență culinară completă și vă vor încânta papilele gustative la superlativ. Ele sunt preparate după rețetele originale ale bucătarilor noștri iscusiți, care vă promit un gust absolut autentic.

Contact

Program

Luni - Duminică
09:00 - 00:00

Contact

0745 393 333
office@euphoria.ro

Adresă

Oradea
Mihai Eminescu , 18