Orar: Luni – Duminică 09:00 – 00:00 office@euphoria.ro
0745 393 333 Cluj Napoca , Cardinal Iuliu Hossu , 25

Reteta saptamanii – Vegetarian Salad

Săptămâna aceasta ne facem timp pentru un preparat care nu conține carne, unul perfect și potrivit pentru toate gusturile. Avem cu toții momente în care vrem să mâncăm ceva delicios, ușor, răcoros și plin de savoare. Pentru toate aceste momente venim cu propunerea unei salate delicioase, vegetarian salad, iar acesta e doar unul dintre preparatele gândite pentru cei care au ales o dietă și un stil de viață fără carne.

Dacă tot se apropie vara și gradele din termometru cresc ușor, o salată este perfectă pentru a ne relaxa pe terasă, bucurându-ne de razele soarelui și de aromele unei rețete delicioase. Salata e cea mai gustoasă alegere atât pentru micul dejun, cât și pentru prânz sau chiar și cină, deoarece este sățioasă și ușoară, oferindu-ne atât energie pentru a ne începe ziua în stil mare, cât și starea de bine și sațietate la sfârșitul acesteia.

Pentru a nu fi doar o simplă și banală salată, am căutat să te surprindem și cu acest preparat, iar noi credem că am și reușit. Ingredientele folosite în bucătăria noastră sunt de cea mai înaltă calitate, reușind să combinăm calitatea cu savoarea în cel mai delicios mod posibil. Mixului de salate îi adăugăm năut, quinoa, roșii uscate, semințe de rodie, alune caju, toate aromele fiind încununate de dressingul cu ardei copt. Secretul întregului preparat stă în acest dressing – el fiind cel care îi conferă gustul inconfundabil.

Dacă prin aceste rânduri nu am reușit să te convingem că gustul și aromele salatei vegetariene sunt inconfundabile, hai să o savurăm împreună și să ne lăsăm răsfățați de razele soarelui!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *