Orar: Luni – Duminică 09:00 – 00:00 office@euphoria.ro
0745 393 333 Cluj Napoca , Cardinal Iuliu Hossu , 25

Reteta saptamanii – Smoked Duck Breast & Goat Cheese Salad

Pentru cei care cred că salata este potrivită doar în zilele toride de vară, venim și îi contrazicem cu un argument delicios, Smoked duck breast & goat cheese salad.

Salata este o parte importantă a unui stil de viață sănătos, subiect despre care auzim sau citim câteva rânduri în fiecare zi. Fiecare dintre noi simțim nevoia să mâncăm ceva ușor, dar în același timp să ne bucurăm și de gust, arome și sațietate. Exact acestea sunt și caracteristicile salatei despre care povestim în această săptămână. Cu toate că este o salată, acest preparat îți oferă o masă plină de savoare. Pieptul de rață afumat, servit cu brânza de capră în crustă crocantă, cărora li se adaugă roșiile, castraveții, mixul de salate și, nu în ultimul rând, dressingul de iaurt cu usturoi, elementul-cheie al întregului preparat. Toate aceste elemente sunt cele care îți transformă o salată într-un deliciu culinar și o experiență pe care vei dori să o repeți cu fiecare vizită în locațiile noastre.

Potrivită pentru orice anotimp și mai ales pentru oricare moment al zilei, alege să te răsfeți cu Smoked duck breast & goat cheese salad. Preparatul care te ajută să te menții în formă, să îți răsfeți papilele gustative, dar și să îți potolești foamea. Te provocăm să îi acorzi o șansă, dacă până acum nu ai facut-o, vei rămâne plăcut surprins de gustul și de aromele pe care o salată poate să ți le ofere. Vino la masă și relaxează-te cu o salată delicioasă!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *