Rețeta săptămânii – Black forest cheesecake
Mulți spun că desertul se bucură de un loc privilegiat în burtica noastră, a fiecăruia. Și noi suntem convinși de acest lucru, deoarece nu ai cum să refuzi ceva dulce în orice moment al zilei!
Dimineață, prânz sau cină, desertul nu trebuie refuzat, ci doar savurat! Nouă ne e poftă în această săptămână de Black forest cheescake, prăjitura care o să reușească să te facă să zâmbești chiar din clipa în care e așezată în fața ta. O rețetă deja cunoscută în întreaga lume, însă reinterpretată în cel mai delicios mod de către ai noștri talentați bucătari!
Îți vom fura câteva clipe pentru a te face familiar cu ingredientele care stau la baza acestui desert, după care ne vom retrage în liniște, lăsându-te să te bucuri de aromele prăjiturii preferate. Începem prin a-ți spune că blatul este din biscuiți de cacao, peste care e așezată crema fină de brânză cu cireșele întregi și crema engleză. Aceasta din urmă reușind într-un mod delicios să combine aromele și să păstreze Cheescake-ul în topul prăjiturilor tale preferate.
Așa cum am promis, te lăsăm să te răsfeți cu un delicios cheescake cu fructe de pădure!