Reţeta săptămânii – Country style beef soup with vegetables
Se apropie cu pași repezi sezonul în care fularele și căciulițele călduroase devin accesorile zilnice! Fețele încep să prindă o culoare roșiatică cum doar iarna poate să ne-o ofere, iar corpul ne tânjește în orice clipă după ceva cald și gustos!
Ciorba țărănească de văcuță cu legume este recomandarea noastră pentru acele momente. Gustul și combinația aromelor te vor trimite cu gândul, încă de la prima înghițitură, la ciorba bunicii, acel gust pe care niciunul dintre noi nu l-am uitat și după care tânjim mereu și sperăm să îl găsim în fiecare farfurie.
Dacă te-am făcut puțin curios, suntem siguri că vei continua să citești cu zâmbetul nostagic pe față, întrebându-te cum e posibil să fie acel gust! Ingredientele de calitate și dragostea cu care bucătarii noștri pregătesc ciorba sunt singurele secrete. În prepararea fiecărui preparat din bucătăria noastră folosim ingredientele de cea mai înaltă calitate, pentru a-ți putea oferi o experiență culinară unică.
În cazul acestei rețete pulpa de vită Black Angus este cea care îi oferă ciorbei savoarea, completată fiind, firește, de aromele delicioase ale cepei, morcovelui, țelinei, fasolii verzi, mazării, cartofilor și, nu în ultimul rând, pătrunjelul este cel care întregește farfuria.
Dacă nu ai încercat până acum ciorba țărănească din meniul nostru, este momentul să nu mai stai pe gânduri! Gust, savoare și o explozie delicioasă de arome la tine în farfurie!