Rețeta săptămânii : Pork Chops served with gratinated potatoes
Carnea de porc este una dintre cele mai iubite și consumate alimente, element central al fiecărei bucătării, a reușit să ocupe un rol atât de important, nu doar prin aportul de proteine complete pe care îl conține, dar suntem siguri că și prin savoarea și infinitele metode de preparare și servire ale acesteia. Diversitatea modului de preparare este o calitate importantă, bucătarii din întreaga lume reușind mereu să își surprindă clienții cu noi rețete delicioase și interesante.
Știm că și tu ești un adept al cărnii de porc și tocmai din această cauză, rețeta pe care am dorit să v-o împărtășim în această săptămână este una care are în centrul său, carnea de porc, Pork Chops served with gratinated potatoes. O rețetă gândită și preparată cu multă atenție de către bucătarii noștri doar pentru tine, care te va cuceri cu gustul delicios al cotletului de purceluș, cu frăgezimea acestuia și savoarea pe care niciun alt preparat nu ți-o poate oferi. Aromele sunt scoase în evidență de garnitura la fel de delicioasă și colorată, cartofi gratinați cu broccoli, sote de roșii cherry cu usturoi, salată baby spanac și sosul savory, ingredientul care completează aromele și oferă un plus de suculență întregului preparat.
Un preparat care dacă nu va reuși să îți cucerească ochii, prin culorile lui, suntem siguri că te va cuceri cu gustul și aroma lui, fraged și delicios, perfect pentru o masă plină de răsfăț.